• Consolis Suomessa: Betonimestarit sulautui Parmaan – uusi organisaatio astui voimaan

  Rajavillen emoyhtiö Parma ja Betonimestarit toimivat vastedes Consolis-konserniin kuuluvana yhtenä yhtiönä Suomessa. Betonimestarit sulautui Consolis Parmaan maanantaina 30.9.2019. Samassa yhteydessä on muodostettu toimintaympäristön muutoksiin vastaava uusi organisaatio.

 • Betonimestarit osaksi Consolis-perhettä

  TMB-konsernin Suomen ja Latvian toimintoja koskeva yrityskauppa on edennyt siihen vaiheeseen, että yhtiöiden liittäminen Consolis-konserniin voidaan aloittaa. Suomessa iisalmelainen Betonimestarit on Parma ja Rajavillen kanssa tästä päivästä alkaen samaa Consolis-sisarusperhettä.

 • Rajaville ja Parma putsasivat pöydän toimialan työturvallisuuskilpailussa

  Rajavillen ja emoyhtiömme Parman vahva panostus työturvallisuuteen tuottaa näkyvää jälkeä. Yhtiöt veivät Betoniteollisuuden työturvallisuuskilpailun elementtitehtaat -sarjan kaikki palkintopallisijat. Sarjan voitti 3 000 tapaturmatonta työpäivää joulukuussa saavuttanut Kotkan tehdas. Toiseksi sijoittui Rajavillen Korvenkylän tehdas ja kolmanneksi viime vuonna kokonaiskilpailun voittanut Ruskon tehdas.

 • Turvallisuuspäivä pysäyttää Rajavillen betonimyllyt

  Työturvallisuus on ykkösasia Rajavillellä, Parmalla ja koko Consoliksessa. Ensi viikolla järjestettävät turvallisuuspäivät pysäyttävät betonimyllyt kaikilla konsernin toimipaikoilla yhden työpäivän ajaksi. Turvallisuuspäivään osallistuvat kaikki Consoliksen 11 000 työntekijää 22 eri maassa.

Näytä lisää