• Consolis perustaa uuden alueyksikön Itämeren alueelle

  Consolis tehostaa toimintaansa Itämeren alueella perustamalla alueen maayhtiöt käsittävän uuden yksikön. Baltic Sea region -alueyksikköön kuuluvat Suomi, Ruotsi ja Baltian maat. Alueyksikön johtajaksi on nimitetty Hannu Tuukkala ja hän raportoi suoraan Consoliksen pääjohtaja Nicolas Yatzimirskylle. Järjestelyn tavoitteena on tehostaa toimintaa ja parantaa asiakaspalvelua tällä yhtiölle tärkeällä markkina-alueella.

 • Consolis Parma sulkee Kangasalan ja Ruskon tehtaat

  Rajavillen emoyhtiö Parman Kangasalan ja Ruskon tehtailla käydyt yt-neuvottelut ovat päättyneet. Heikentyneen kysyntätilanteen ja lähivuosien markkinanäkymien sekä kyseisten tehtaiden heikon kannattavuuden takia yhtiö sulkee molemmat tehtaat. Toiminta jatkuu Suomessa Parman kymmenellä tehtaalla sekä Rajavillen kahdella tehtaalla.

 • Consolis Rajaville toimittaa Oulun keskuspesulan betonielementit

  Pohjois-Suomen suurimman pesulan betonielementtien asennukset ovat valmistumassa Oulun Ruskoon joulukuun alussa. Rakennus lämmitetään ja jäähdytetään maalämmöllä ja siinä pestään vuosittain yli kolme miljoonaa kiloa pyykkiä. Rajaville toimittaa kohteen kaikki betonielementit avaimet käteen –periaatteella.

 • Consolis Suomessa: Betonimestarit sulautui Parmaan – uusi organisaatio astui voimaan

  Rajavillen emoyhtiö Parma ja Betonimestarit toimivat vastedes Consolis-konserniin kuuluvana yhtenä yhtiönä Suomessa. Betonimestarit sulautui Consolis Parmaan maanantaina 30.9.2019. Samassa yhteydessä on muodostettu toimintaympäristön muutoksiin vastaava uusi organisaatio.

Näytä lisää