• Oulun yliopistolliseen sairaalaan Consolis Rajavillen betonielementit

  Consolis Rajaville toimittaa Oulun yliopistollisen sairaalan päärakennuksen B-rakennuksen betonielementit. Yhtiö on vahvasti mukana uuden ydinsairaalan rakentamisessa, sillä se on toimittanut myös hankkeen A-rakennuksen ja pysäköintitalo Rauhaparkin elementit. B-rakennuksen toteuttaa B-allianssi ja rakennusteknisistä töistä vastaa Skanska Talonrakennus Oy.

 • Koronavirus – tilannekatsaus

  Turvallisuus ja ihmisten terveys ovat ensisijaisen tärkeitä koko Consolis-konsernissa, johon Rajavillekin kuuluu. Meillä ja emoyhtiössämme Consolis Parmalla seurataan koronaviruspandemian vaikutuksia yhteistyössä konsernin asettaman erityistyöryhmän, työterveyshuollon kumppani Mehiläisen ja viranomaisten kanssa. Kaikkiin varotoimenpiteisiin viruksen leviämisen estämiseksi on ryhdytty ja toiminta on Suomessa jatkunut toistaiseksi ilman häiriöitä.

 • Koronaviruksen vaikutuksia ja rajoituksia

  Turvallisuus ja ihmisten terveys ovat ensisijaisen tärkeitä koko Consolis-konsernissa. Rajavillellä ja emoyhtiöllämme Consolis Parmalla seurataan koronaviruksen vaikutuksia yhteistyössä Consolis-konsernin asettaman erityistyöryhmän, työterveyshuollon kumppani Mehiläisen ja viranomaisten kanssa. Kaikkiin varotoimenpiteisiin viruksen leviämisen hidastamiseksi on ryhdytty. Yhtiö noudattaa viranomaisten ja konsernin antamia määräyksiä ja ohjeita ja on asettanut myös omia rajoituksia.

 • Kohti Nolla tapaturmaa -kulttuuria: Turvallisuuspäivä keskeyttää betonivalut Rajavillellä

  Rajaville ja emoyhtömme Consolis Parma järjestää maaliskuun puolivälissä turvallisuusviikon varmistaakseen kaikkien työntekijöiden täyden huomion työturvallisuuden edistämiseksi. Turvallisuusviikon aikana normaalit työt keskeytetään yhden työpäivän ajaksi. Turvallisuusviikkoa vietetään yhtiössä jo seitsemättä kertaa ja tämän vuoden erityisteema on ”Pysyn poissa vaara-alueilta”.

Näytä lisää