• Perttu Salmela Rajavillen uudeksi toimitusjohtajaksi

  Rajaville Oy:n hallitus on nimittänyt RI Perttu Salmelan, 38, Rajaville Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1.9.2017 alkaen. Salmela seuraa väliaikaisesti tehtävää hoitanutta Sami Sivurantaa, joka jatkaa Parman liiketoiminnan kehitysjohtajana.

 • PARMAsäbä -mestaruus Ruskon tehtaalle, Rajaville hopealle

  Parman toimipaikkojen välinen vuotuinen salibandyturnaus järjestettiin Nummelassa lauantaina 13.5.2017. Tänä vuonna turnaukseen osallistui kuusi joukkuetta: Nummela, Forssa, Rusko, Hyrylä ja Kangasala sekä Rajavillen joukkue. Mestaruuspokaalin vei Ruskon betoninkova tiimi.

 • Kainuun uuden sairaalan betonielementit Rajavilleltä

  Rajaville on solminut sopimuksen Kainuun uuden sairaalan betonielementtien toimituksesta. Tilaaja on hankkeen toteuttavaan Kainua-allianssiin kuuluva Skanska Talonrakennus Oy. Allianssiurakan muut toteuttajaosapuolet ovat Kainuun sote, Caverion Suomi ja Sweco. Jättimäisen toimituksen työllistävä vaikutus on noin 35 miestyövuotta ja se antaa hyvän peruskuorman Rajavillen molemmille tehtaille koko vuodelle 2017.

 • Parmalta iso investointi Tuusulaan

  Consolis-konserniin kuuluvan Parman Hyrylän tehtaalla valmistetaan betonisia ontelo- ja kuorilaattoja asuin- ja toimitilarakentamisen tarpeisiin. Vuodesta 1971 toimineella tehtaalla on valettu jo yli 16 miljoonaa neliömetriä laattatuotteita. Pääkaupunkiseudun kasvavaan tarpeeseen vastatakseen Parma panostaa tehtaan tuotantoon mittavalla investoinnilla.

Näytä lisää