• 8 kilometriä melukaiteita Suomen pisimmälle valtatielle Rajavillen tehtaalta

  Rajavillen emoyhtiö Parma on solminut sopimuksen Valtatie 4:n Oulun kohdalla olevan parannushankkeen melukaide-elementtien toimituksesta. Tilaajana on parannushankkeen toteuttava Destia. Elementit valmistaa ja toimittaa Rajavillen Oulun tehdas.

 • Parmasta tuplamestari - Kruunuvuorenrannan koonta-asema on Vuoden Betonirakenne 2017!

  Kruunuvuorenrannan imujätteen koonta-asema on voittanut Vuoden Betonirakenne 2017 -kilpailun. Palkinnon perusteena on taitava arkkitehti- ja rakennesuunnittelu sekä laadukas toteutus ja rakennuttaminen. Helsingissä sijaitseva rakennus voitti myös Vuoden 2017 Betonijulkisivu -arkkitehtuuripalkinnon viime vuoden lopulla. Kohteen julkisivuelementit on valmistettu Rajavillen emoyhtiön, Parman Kangasalan tehtaalla.

 • Kokonaisen asuinalueen elementit Parmalta Kirkkonummelle

  YIT rakentaa Kirkkonummen Masalaan uutta Ratavallin asuinaluetta. Hankkeen kymmenestä taloyhtiöstä kuusi on jo valmiina, yksi rakenteilla ja kolme etenee suunnitteluvaiheessa. Rajavillen emoyhtiö Parma toimittaa kohteen 11 kerrostalon betonielementit.

 • BIM! Parman ontelolaatastot -mallinnusohjeesta uusi versio

  Rajavillen emoyhtiö Parma panostaa omaan suunnitteluun ja tietomallien hyödyntämiseen yhä vahvemmin. Parman ontelolaatastoja koskeva mallinnusohje on nyt päivitetty. Voit ladata ajantasaisen ohjeen ja Parman muut aineistot kotisivuiltamme.

Näytä lisää