• Rajaville 70 vuotta

  Rajaville Oy täyttää tänään 70 vuotta. Rajaville Oy:n yhtiöjärjestys hyväksyttiin 15. joulukuuta 1949 ja yhtiö perustettiin 2. päivä kesäkuuta vuonna 1950. Tänään merkkipäiväänsä juhliva yhtiö on toiminnallisesti osa Consolis Parmaa. Tuotantolaitokset Oulussa ja Haukiputaalla ovat Consolis-konsernin pohjoisimmat.

 • Oulun yliopistolliseen sairaalaan Consolis Rajavillen betonielementit

  Consolis Rajaville toimittaa Oulun yliopistollisen sairaalan päärakennuksen B-rakennuksen betonielementit. Yhtiö on vahvasti mukana uuden ydinsairaalan rakentamisessa, sillä se on toimittanut myös hankkeen A-rakennuksen ja pysäköintitalo Rauhaparkin elementit. B-rakennuksen toteuttaa B-allianssi ja rakennusteknisistä töistä vastaa Skanska Talonrakennus Oy.

 • Koronavirus – tilannekatsaus

  Turvallisuus ja ihmisten terveys ovat ensisijaisen tärkeitä koko Consolis-konsernissa, johon Rajavillekin kuuluu. Meillä ja emoyhtiössämme Consolis Parmalla seurataan koronaviruspandemian vaikutuksia yhteistyössä konsernin asettaman erityistyöryhmän, työterveyshuollon kumppani Mehiläisen ja viranomaisten kanssa. Kaikkiin varotoimenpiteisiin viruksen leviämisen estämiseksi on ryhdytty ja toiminta on Suomessa jatkunut toistaiseksi ilman häiriöitä.

 • Koronaviruksen vaikutuksia ja rajoituksia

  Turvallisuus ja ihmisten terveys ovat ensisijaisen tärkeitä koko Consolis-konsernissa. Rajavillellä ja emoyhtiöllämme Consolis Parmalla seurataan koronaviruksen vaikutuksia yhteistyössä Consolis-konsernin asettaman erityistyöryhmän, työterveyshuollon kumppani Mehiläisen ja viranomaisten kanssa. Kaikkiin varotoimenpiteisiin viruksen leviämisen hidastamiseksi on ryhdytty. Yhtiö noudattaa viranomaisten ja konsernin antamia määräyksiä ja ohjeita ja on asettanut myös omia rajoituksia.

Näytä lisää