• Nopeus on valttia radalla – maltti on valttia tehtailla

  Rajaville on tehnyt sponsorointisopimuksen ralliautoilija Janne Tuohinon kanssa. Seuraavaksi kiiminkiläisen kiitäjän ohjastama Ford Fiesta RS WRC-auto nähdään 14.–17.2.2019 järjestettävässä Ruotsin rallissa.

 • Rajaville mukana toteuttamassa Oulun Energian matkaa kohti hiilineutraalia energiantuotantoa

  Rajaville ja Lujatalo ovat tehneet sopimuksen Oulun Laanilaan rakennettavan biovoimalaitoksen betonielementtien toimituksesta. Rajavillelle hankkeen työllistävä vaikutus on 11 henkilötyövuotta ja toimitettavien runkoelementtien määrästä lähes puolet koostuu pilarielementeistä, joiden paino on jopa 50 tonnia.

 • Rajaville lahjoitti heijastimia paikkakunnan koululaisille

  On jälleen se aika vuodesta, jolloin päivät lyhenevät ja pimenevät. Ja myös se aika, jolloin heijastimet kannattaa kaivaa esiin.

 • Parmalle voitto BIM-kisassa, Rajaville sai kunniamaininnan

  Rajavillen emoyhtiö Parman hyvä menestys kansainvälisessä Tekla Global Building Information Modeling (BIM) Awards -kisassa jatkuu. Tällä kertaa kirkkaimpaan kärkeen kiipesi Tampereen Luminary, joka pokkasi Best Commercial Project-sarjan voiton. Luminaryn lisäksi kiitosta ja kunniaa kertyi myös Kainuun uudelle sairaalalle, joka sai kisassa erityismaininnan. Rajaville on yksi rakennusallianssin avainkumppaneista.

Näytä lisää