• Betonimestarit osaksi Consolis-perhettä

  TMB-konsernin Suomen ja Latvian toimintoja koskeva yrityskauppa on edennyt siihen vaiheeseen, että yhtiöiden liittäminen Consolis-konserniin voidaan aloittaa. Suomessa iisalmelainen Betonimestarit on Parma ja Rajavillen kanssa tästä päivästä alkaen samaa Consolis-sisarusperhettä.

 • Rajaville ja Parma putsasivat pöydän toimialan työturvallisuuskilpailussa

  Rajavillen ja emoyhtiömme Parman vahva panostus työturvallisuuteen tuottaa näkyvää jälkeä. Yhtiöt veivät Betoniteollisuuden työturvallisuuskilpailun elementtitehtaat -sarjan kaikki palkintopallisijat. Sarjan voitti 3 000 tapaturmatonta työpäivää joulukuussa saavuttanut Kotkan tehdas. Toiseksi sijoittui Rajavillen Korvenkylän tehdas ja kolmanneksi viime vuonna kokonaiskilpailun voittanut Ruskon tehdas.

 • Turvallisuuspäivä pysäyttää Rajavillen betonimyllyt

  Työturvallisuus on ykkösasia Rajavillellä, Parmalla ja koko Consoliksessa. Ensi viikolla järjestettävät turvallisuuspäivät pysäyttävät betonimyllyt kaikilla konsernin toimipaikoilla yhden työpäivän ajaksi. Turvallisuuspäivään osallistuvat kaikki Consoliksen 11 000 työntekijää 22 eri maassa.

 • Nopeus on valttia radalla – maltti on valttia tehtailla

  Rajaville on tehnyt sponsorointisopimuksen ralliautoilija Janne Tuohinon kanssa. Seuraavaksi kiiminkiläisen kiitäjän ohjastama Ford Fiesta RS WRC-auto nähdään 14.–17.2.2019 järjestettävässä Ruotsin rallissa.

Näytä lisää