• Parma ostaa virolaisen TMB-konsernin

  Consolis-konserni, joka on yksi Euroopan johtavista betonielementtitoimittajista, on allekirjoittanut Parma Oy:n nimissä ostosopimuksen Baltiassa ja Suomessa betonielementtejä valmistavan TMB-konsernin kanssa. Suomessa TMB-konserniin kuuluu Betonimestarit. Lisäksi yhtiöllä on tuotantolaitoksia Virossa ja Latviassa sekä asennusliiketoimintaa Ruotsissa.

 • Kainuun uusi sairaala voitti Tekla BIM Awards -kilpailun

  Rajavillen toimittama Kainuun uusi sairaala on palkittu Suomen ja Baltian parhaana tietomallinnusprojektina Tekla BIM Awards 2018 -kilpailussa. Kymmenettä kertaa järjestettävässä kilpailussa myös Rajavillen emoyhtiö Parman toimitusprojektit Luminary ja Helsingin Keskustakirjasto Oodi saivat molemmat kunniamaininnan.

 • Parma alansa selkeä ykkönen työturvallisuuskisassa

  Rajavillen emoyhtiö Parman määrätietoiset panostukset työturvallisuuden parantamiseksi tuottavat yhä näkyvämpää tulosta. Yhtiö oli Betoniteollisuuden työturvallisuuskisassa ylivoimainen ykkönen ja vei kymmenestä kärkisijoituksesta peräti kahdeksan. Kokonaiskilpailun voitti Parman Ruskon tehdas. Myös Rajavillen molemmat tehtaat olivat kärkikymmenikössä.

 • Koko henkilöstömme osallistuu hiljaiseen hetkeen torstaina 26.4.

  Koko Rajavillen, Parman ja Parma Railin henkilöstö osallistuu rakennusalan hiljaiseen hetkeen huomenna torstaina 26.4.2018. Hiljaisella hetkellä kunnioitetaan tapaturmaisesti vuonna 2017 rakennustöissä menehtyneiden muistoa ja mietitään työturvallisuuden tärkeyttä.

Näytä lisää