Perttu Salmela Rajavillen uudeksi toimitusjohtajaksi

Rajaville Oy:n hallitus on nimittänyt RI Perttu Salmelan, 38, Rajaville Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1.9.2017 alkaen. Salmela seuraa väliaikaisesti tehtävää hoitanutta Sami Sivurantaa, joka jatkaa Parman liiketoiminnan kehitysjohtajana.

Salmela on koulutukseltaan rakennusinsinööri ja hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus betoniteollisuudesta. Hän on toiminut Rudus Oy:n Pohjois-Suomen aluejohtajana vuodesta 2012 lähtien.

”Pertulla on vahva kokemus toimialalta myynti- ja johtotehtävissä. Tämä asiantuntemus on tärkeässä roolissa kehittäessämme yhtiötä Consoliksen pohjoisimpana toimintayksikkönä strategiamme mukaisesti”, sanoo Parman va. toimitusjohtaja Jarmo Viljanen.

”Lähden uuteen tehtävään suurella mielenkiinnolla ja innolla. Rajavillen maine Pohjois-Suomessa on erittäin hyvä. Valoisa markkinatilanne ja konserniyhtiön kehitystavoitteet haastavat näyttämään” sanoo Perttu Salmela.
”Toivon, että kokemukseni betoniteollisuudesta ja pohjoisen Suomen rakentamisesta tuovat lisäarvoa yhtiöön. Kokeneen henkilöstön ja konsernin tuella Rajavillellä on hyvät edellytykset menestyä”, Salmela uskoo.

Takaisin kasvu-uralle

Tehdasverkoston optimointi ja raskas kehitysohjelma ovat viime vuosina syöneet Parman ja Rajavillen tulosta. Samalla on kuitenkin luotu kestävää pohjaa kannattavuuden ja kilpailukyvyn parantamiselle.

”Tehdyt järjestelyt ja prosessejamme sujuvoittavat toimenpiteet ovat olleet välttämättömiä kilpailukyvyn säilyttämiseksi pitkällä jänteellä. Positiivinen markkinatilanne ja uuden omistajan voimakas kehittävä ote antavat eväät kannattavuutemme nostamiseen. Alkuvuosi antaa jo selkeitä viitteitä, että olemme oikealla uralla”, Jarmo Viljanen kertoo.

Lisätietoja:
Jarmo Viljanen, va. toimitusjohtaja, Parma Oy
Puh. 020 577 5521
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Sami Sivuranta, va. toimitusjohtaja, Rajaville Oy
Puh. 020 577 5588
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.