Kokonaisen asuinalueen elementit Parmalta Kirkkonummelle

YIT rakentaa Kirkkonummen Masalaan uutta Ratavallin asuinaluetta. Hankkeen kymmenestä taloyhtiöstä kuusi on jo valmiina, yksi rakenteilla ja kolme etenee suunnitteluvaiheessa. Rajavillen emoyhtiö Parma toimittaa kohteen 11 kerrostalon betonielementit.

Ratavalli on hyvä esimerkki hyvien raideyhteyksien varrelle pääkaupunkiseudulla nousevista uusista asuinalueista. Masalan aseman välittömään läheisyyteen rakennettavalle alueelle tulee kaikkiaan yli neljäsataa uutta asuntoa.

”Olemme tehneet Parman kanssa yhteistyötä jo pitkään. Kokonaistoimittajan valinta tähän kohteeseen on osoittautunut rakentajan kannalta oikeaksi ratkaisuksi. Kun kaikki betonielementit tulee samalta valmistajalta, on logistiikan hallinta vaivatonta”, sanoo työpäällikkö Jorma Tuononen YIT Rakennus Oy:sta.

”Kestävä kolmikerrosrappaus oli yksi lähtökohta hankkeen toteutukseen ja teollinen Parman rappausratkaisu tuki toimittajavalintaa. Viimeisessä yhtiössä kokonaistoimitukseen sisältyi myös toimittajan oma suunnittelu”, jatkaa Tuononen.

”Parman omista ratkaisuista hankkeessa on käytetty PARMArappauksen lisäksi myös hissikuiluelementtejä ja Betemi-pilareita” kertoo yksikönpäällikkö Tommi Suominen Parmalta.

”Yhteistyö on sujunut hyvin ja projekti on edennyt suunnitellun aikataulun mukaisesti”, Suominen ja Tuononen toteavat tyytyväisinä.

Ratavallin rakentaminen alkoi neljä vuotta sitten vuonna 2013. Viimeisten suunnitteilla olevien yhtiöiden on määrä valmistua vuoden 2019 aikana.

Mutkatonta kerrostaloasumista luonnon helmassa

Ratavallin asuinalue sijaitsee Espoonlahden maisemissa Kirkkonummella. 20 kilometrin päässä Helsingistä sijaitseva luonnonläheinen alue linkittyy pääkaupunkiin sujuvan junayhteyden avulla.

Kaikki tarvittavat palvelut löytyvät Masalan keskustasta. Luonnossa liikkuvalle ja liikunnan ystävälle alueen urheilukeskus ja luontopolut tarjoavat mahdollisuuden virkistäytymiseen, eivätkä Kirkkonummen uimarannat, golf-kentät ja laskettelukeskuskaan ole kaukana.

Lue lisää Ratavallin alueesta ja asunnoista täältä.

 

Lisätietoja:
Tommi Suominen, yksikönpäällikkö, Parma Oy
puh. 020 577 5508
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jorma Tuononen, työpäällikkö, YIT Rakennus Oy
puh. 040 519 0172
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.