Sillat ja tunnelit

Korkealuokkaisilla betonielementeillämme rakennat turvalliset ja pitkäikäiset sillat nopeasti ja kustannustehokkaasti. Liittorakenteeksi valetulla siltakokonaisuudella saavutetaan mahdollisimman suuri jäykkyys.

Voimme valmistaa vesistö-, ylikulku- ja risteyssiltoihin kaikki betoniosat Liikenneviraston suunnitteluohjeiden mukaisesti esijännitetyistä siltapalkeista aina kansilaattaosiin. Toimitamme siltaprojektiisi elementit kokonaan tai osittain, ja tarvittaessa otamme vastuun lisäksi elementtien suunnittelusta ja asennuksesta.

Betonielementit soveltuvat erinomaisesti myös tunneleiden holvi- ja verhousrakenteiksi. Esivalmistetuilla osilla ja yksilöllisellä suunnittelulla tunneli valmistuu nopeasti ja lopputulos on laadukas.

Pitkää ikää kuorielementteihin

Tarvitsetko kestävät ja näyttävät kuorielementit siltojen uudis- tai korjausrakennusprojekteihin? Erikoisbetonista valmistetuilla reunapalkkien kuorielementeillä ja pilarien kuorirakenteilla varmistat pitkän käyttöiän erittäin rasittavissakin olosuhteissa. Voit valita elementteihin myös väribetonin tai hiontakäsittelyn.