Tekniikkatuotteet

Rajavillen tekniikkatuotteiden avulla integroit kätevästi koko rakennuksen talotekniikan betonielementtirunkoon. Näin parannat rakentamisen tehokkuutta:

  • Helppoa. Hankalat työvaiheet tehdään tehtaalla. Materiaalien siirtojen ja varastoinnin tarve vähenee.
  • Nopeaa. Kun työmaalla on vähemmän asennettavia kappaleita tai paikalla tehtäviä valuja, päästään sisävalmistusvaiheeseen nopeammin. Myös rakenteiden kuivumisaika on lyhempi.
  • Kustannustehokasta. Rakennusaika lyhenee selvästi ja materiaalikustannukset pienenevät. Rakennukseen saadaan myös enemmän myytäviä neliöitä ja selkeämmät tilat.
  • Turvallista. Työntekijöiden turvallisuus paranee, kun laatastoissa ei ole syvennyksiä.

Laatastosuunnittelu sisältyy toimitukseen ja ne suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti.

 

 

Rajavillen tekniikkalaatta

Märkätilojen kohdalla käytettävään tekniikkalaattaan asennetaan valmiiksi viemärit, lattiakaivot, lattialämmityskaapelit tai -putket, ja laattaan muotoillaan kaadot. Tekniikkalaatan ansiosta ontelolaataston punostus yksinkertaistuu ja kylpyhuonesyvennykset jäävät pois.

P27R-ontelolaatta

P27R-ontelolaatan avulla välipohja voidaan tehdä 270 mm korkeaksi. R-tunnuksella merkityllä, raskaalla laatalla saavutetaan ohuemmasta rakenteesta huolimatta riittävä ääneneristävyys. Lisätilan voit hyödyntää joko korkeampina huoneina tai tekniikan asennuksissa alaslaskuissa.

Lataa Tekniikkatuotteet -esite emoyhtiömme Parman sivuilta!

Tekniikkalaatta ja P27R-ontelolaatta suunnitteluohjeet

Tutustu myös tekniikkaseiniimme ja katso, miten tekniikkatuotteemme toimivat saumattomana kokonaisuutena.