Rapatut julkisivut

PARMArappaus yhdistää valmisosatekniikan ja perinteisen rappauksen. Kuten kaikissa tuotteissamme, siirrämme myös rappausten valmistuksen työmaalta tehtaalle. Näin rakentaminen nopeutuu ja laatu paranee kustannustehokkaasti.


Tutkitusti kestävä saumarakenne

PARMArappaus oni valmisosatekniikalla toteutettava, kestävä ja saumaton julkisivu. Pohjarappaus tehdään hallituissa ja valvotuissa tehdasolosuhteissa, mikä mahdollistaa tasalaatuisen ja tyylikkään lopputuloksen.

Rapattu seinä on valmiiksi lämmöneristetty jäykällä ja palamattomalla mineraalivillalla. Tehtaalla tehty pohjarappaus suojaa lämmöneristeitä rakennusaikana sekä mahdollistaa aikaisen rungon kuivatuksen ja lämpö päällä -valmiuden.

Pohjarappauksen rakenne

PARMArappaus on julkisivurakenne, joka sisältää sisäpintamuottia vasten valettavan kantavan (150 mm) tai kevyen (150 mm) teräsbetonisen sisäkuoren sekä lämmöneristeen (220 mm). Eristeen päälle tehdään kuumasinkityllä teräsverkolla lujitettu pohjarappaus, joka ankkuroidaan ruostumattomilla kiinnitysosilla sisäkuoreen.

Laastit, maalit ja värit

Julkisivurakenne viimeistellään työmaalla sauma- ja pintarappauksella. Rappauslaastit ja pinnoitteet ovat Saint-Gobain Weber Oy Ab:n valmistamia Vetonit-tuotteita. Pohjan oikaisuun ja saumojen täyttöön käytetään kuituvahvistettua, kovaa kalkkisementtilaastia.

Voit valita rappaukseen värin alla olevasta Saint-Gobain Weberin Serpo-värikartasta. Huomaa, että mallit ovat suuntaa-antavia ja varsinaisen materiaalin sävy voi poiketa painetuista malleista. Halutun värisävyn varmistamiseksi on tehtävä koepinta. Tarvittaessa toimitamme sävyjen värimallit.